hero image

Hamilton: Nem fogunk szorosan együtt dolgozni Schumacherrel

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2022/12/25 07:59
A Mercedes-pilóta Lewis Hamilton elmondta, hogy egy harmadik számú versenyző szerepe nagymértékben eltér a korábbi korszakoktól, így szerinte nem lesz szoros a munkakapcsolatuk Schumacherrel.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Nemrég jelentette be a Mercedes, hogy 2023-ban Mick Schumacher lesz a tartalékversenyzőjük, így a 23 éves német édesapjához és nagybátyjához hasonlóan szintén magára öltheti a csillagos overallt.

A bejelentéskor Hamilton hangsúlyozta, nagy tehetségnek tartja Mick Schumachert, nem sokkal később viszont egy interjúban hozzátette, hogy a sport változása miatt arra számít, hogy nem lesz szorosan a munkakapcsolata a némettel:

„Már nem dolgozunk együtt annyira szorosan a harmadik számú versenyzőkkel. Ők rengeteget dolgoznak a szimulátorban, tehát már ez sem úgy megy, mint régen, még akkor sem, ha csapattársak leszünk” – mondta Hamilton a Sport Bildnek.

Lewis Hamilton jelenlegi szerződése a Mercedes csapatával 2023 végén lejár, azonban a várakozások szerint csak idő kérdése, hogy mikor írnak alá további évre vagy évekre a felek.