hero image

Hamilton: Nem fogunk szorosan együtt dolgozni Schumacherrel

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/12/25 07:59
A Mercedes-pilóta Lewis Hamilton elmondta, hogy egy harmadik számú versenyző szerepe nagymértékben eltér a korábbi korszakoktól, így szerinte nem lesz szoros a munkakapcsolatuk Schumacherrel.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Nemrég jelentette be a Mercedes, hogy 2023-ban Mick Schumacher lesz a tartalékversenyzőjük, így a 23 éves német édesapjához és nagybátyjához hasonlóan szintén magára öltheti a csillagos overallt.

A bejelentéskor Hamilton hangsúlyozta, nagy tehetségnek tartja Mick Schumachert, nem sokkal később viszont egy interjúban hozzátette, hogy a sport változása miatt arra számít, hogy nem lesz szorosan a munkakapcsolata a némettel:

„Már nem dolgozunk együtt annyira szorosan a harmadik számú versenyzőkkel. Ők rengeteget dolgoznak a szimulátorban, tehát már ez sem úgy megy, mint régen, még akkor sem, ha csapattársak leszünk” – mondta Hamilton a Sport Bildnek.

Lewis Hamilton jelenlegi szerződése a Mercedes csapatával 2023 végén lejár, azonban a várakozások szerint csak idő kérdése, hogy mikor írnak alá további évre vagy évekre a felek.