Megérkeztek az első extra F1-es felvételek a Katari Nagydíjról, többek között azt is láthatjuk, hogy Hamilton orra előtt becsapónak.

Nem lehet panaszunk az idei F1-es évre, ahogyan a korábbiakra sem. Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy Verstappen három egymást követő alkalommal lett világbajnok, ami komoly teljesítmény.

Az előző évben már simán húzta be a címet, nem sok esélyt adott az ellenfeleknek. Idén pedig már az idény legelején eldőlt minden, hiába volt sok futam hátra, de jobbnál jobb futamokat kaptunk.

Hamilton is tehetetlen, de ha valaki, ő biztosan tudja, milyen az, amikor valaki domináns autóban ül. A Red Bull megint nagyot alkotott, és nem úgy tűnik, hogy visszavenne, 2024-ben is komoly esélyes lehet.

Lewis pedig most arra hajt, hogy legalább dobogós legyen. Ez remek lehetőség számára ahhoz, hogy motivált maradjon, és jók az esélyei, viszont 2024-ben már újra a világbajnoki címért akarna harcolni.

A Katari Nagydíjon nem volt szerencséje, ahogyan Oconnak sem. Alább egy extra onboard videót láthattok az eseményekről, ahogyan látványosan elszáll az Alpine, viszont nem egyedül volt benne a buliban.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL