hero image

Hamilton: Őrület, hogy 2022-ben ez van!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Extra nézetből Gasly és Ocon nagy balesete Monacóból (videó)

FORMA-1

36 éve akkora kört ment Mexikóban Senna, hogy senki nem hitte el

FORMA-1

Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

FORMA-1

Fernando Alonso mindennel gyors (videó)

Motorsport.hu
2022/05/07 08:29
A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton egyáltalán nem elégedett azzal, hogy bukkanós a miami pálya, és nem érti, hogy 2022-ben hogy történhet még meg ez.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

A pénteki szabadedzések alapján úgy tűnt, hogy javult a Mercedes helyzete a korábbi futamokhoz viszonyítva, azonban igazán pontos képet csak az időmérő edzésen és a versenyen kaphatunk a német istálló tempójáról.

A második szabadedzés után Hamilton a most bemutatkozó miami aszfaltcsík bukkanós aszfaltját kritizálta, mondván a gyerekkori gokartozásaira emlékezteti őt a pálya felülete.

„Jó vezetni ezen a pályán, kivéve a 14-es, 15-ös kanyarnál lévő sikánt. Ez a rész arra emlékeztet, amikor gyerekként a parkolókban mentem gokarttal a kocsik között” – kritizálta pénteken Hamilton a miami pályát.

„Ha megszüntetnék ezt a szekciót, azzal javulna a pálya, de én még ennél is inkább az aszfaltra koncentrálnék. Őrület, hogy 2022-ben nem tudják, hogyan kell egyenletes aszfaltot készíteni, ehelyett óriási bukkanók vannak” – tette hozzá a 37 éves pilóta.