hero image

„Hamilton sokáig nyert versenytársak nélkül, de úgy tűnik, a szerencséjének annyi...”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/05/14 15:39
Az 1997-es Forma-1-es szezon világbajnoka, Jacques Villeneuve úgy gondolja, hogy Lewis Hamilton szerencséje véget ért, és kemény harc vár a hétszeres világbajnokra.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Lewis Hamilton messze nem lehet elégedett a szezonkezdetével, ugyanis nem elég, hogy a Mercedes az erősorrend harmadik helyére csúszott vissza, ráadásul a csapattársa, George Russell is előtte áll a pontversenyben.

Ehhez persze az is hozzájárul, hogy Ausztráliában és Miamiban is keresztülhúzta a számításait a safety car, ennek kapcsán pedig az egyszeres F1-es világbajnok Jacques Villeneuve közölt egy írást:

„Azt gondolom, egyértelmű, hogy őrségváltás zajlik. Russell meglovagolja a hullámot, míg Hamilton próbál nem elsüllyedni. Miután annyi éven keresztül versenytársak nélkül tudott győzni, nehéz dolog ráébredni arra, hogy nem ennyire egyszerűek a dolgok.”

„Most viszont úgy kell vezetnie, ahogy azt az első két Forma-1-es évében tette, és ahogy Russell is vezet jelenleg. És úgy tűnik, Lewis szerencséjének annyi. Kemény harc vár rá, de tudjuk, hogy Lewis egy bajnok.”

„Tudja, mit kell tennie, aztán majd meglátjuk, hogy lesz-e energiája arra, hogy ezt végre is hajtsa. De azt gondolom, komoly terhet kellett viselnie magán a tél folyamán, miután elvesztette a világbajnoki címet” – írta a Formule1.nl-en.