hero image

Hamilton szerint a Red Bull és a Ferrari tovább fog gyorsulni, ami a Mercedes kárára válik

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2022/04/17 08:18
Lewis Hamilton továbbra is bízik abban, hogy csapata, a Mercedes le tudja dolgozni az autójuk és a Ferrari, valamint a Red Bull teljesítménye közötti egyértelmű különbséget, de tudja, hogy nehéz feladat vár rájuk.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Lewis Hamilton arra számít, hogy a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull fejlődési görbéje 2022-ben hasonló ütemben fog haladni, így meghosszabbodik az az idő, amit csapatának azzal kell töltenie, hogy felzárkózzon riválisaihoz.

A Mercedes keményen dolgozik azon, hogy megtalálja azt a teljesítményt, amire szüksége van ahhoz, hogy harcba szálljon a Ferrarival és a Red Bull-lal a futamgyőzelmekért, miután az új szezont hátrányből kezdték.

A nyolcszoros konstruktőri világbajnokok súlyos pattogással küszködtek, amelyek miatt egyes pályákon több mint egy másodperccel lassabbak voltak a leggyorsabb autónál.

Hamilton azonban azt mondja, arra számít, hogy a Ferrari és a Red Bull még gyorsabb lesz a következő versenyeken, ahogy tökéletesítik saját autóikat, ami csak növeli a Mercedes csapatának munkaterhelését, és fokozza a kihívást.

„Ha reálisan belegondolunk, ahogy a sportágunk halad, mindenki fejlődését tekintve, a topcsapatok gyakran hasonló ütemben fejlődnek. Vajon ez az új autóval is így lesz? Ki tudja?" - mondta Hamilton a RacingNews365.com-nak nyilatkozva.

„Nagyon-nagyon remélem, hogy hamarosan harcba szállhatunk. De minden egyes kis előrelépésünkkel valószínűleg a Ferrari és a Red Bull is hasonló lépést fog tenni, szóval nem lesz könnyű dolgunk” – tette hozzá a hétszeres világbajnok.