hero image
dppi

Hamilton szerint benne van a pakliban, hogy két középcsapat is ott lesz a vb-harcban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2023/01/08 06:59
A Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton egyáltalán nem tartja kizártnak, hogy a McLaren és az Alpine csapata is ott lesz a világbajnoki címért folyó harcban idén, miközben reméli, hogy a német istálló le tudja győzni a Red Bullt.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

2022-ben megszakadt Lewis Hamilton egészen elképesztő sorozata: a brit 2007 és 2021 között minden szezonban legalább egy futamgyőzelmet tudott szerezni, tavaly viszont a második helynél nem jutott előrébb.

Ezzel együtt is biztatónak tűnik a Mercedes fejlődése, így Hamilton reméli, hogy idén már harcban lehetnek a világbajnoki címért, és talán le is győzhetik a Red Bullt és Max Verstappent:

„Szeretném azt hinni, hogy 2023-ban felvehetjük velük a versenyt és meg is tudjuk verni a Red Bullt, és hiszek is ebben. De azt is nagyon remélem, hogy a Ferrari is erős lesz a következő években” – kezdte Hamilton az F1.com szerint.

„A Ferrarinak egyértelműen nehéz volt a szezonja, de az erősségeik jelét is megmutatták. Jó volt látni, hogy a teljesítmény terén újra jó a csapatuk” – mondta a brit, majd hozzátette, reméli, sokan harcolhatnak a világbajnoki címért: