hero image

Hamilton: Verstappen egy zsarnok, de én nem így működöm…

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/03/06 08:36
A Mercedes-pilóta Lewis Hamilton pokolian agresszívnek tartja nagy riválisát, Max Verstappent, és bár szerinte a holland zsarnok, ő nem így működik, csak próbálja megverni az aktuális ellenfelét.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Rendkívül feszült harc végén Lewis Hamilton elvesztette az Abu-Dzabi Nagydíjon a nyolcadik világbajnoki cím megszerzésének lehetőségét. Ennek kapcsán az Express beszámolója szerint a 37 éves pilóta a Netflix sorozatában, a Drive to Survive negyedik évadában beszélt riválisáról:

„Szerintem Max pokolian agresszív. És legtöbbször egészen a határig megy, vagy még annál is tovább. Rengeteg pilóta ellen versenyeztem már, mindig vannak köztük zsarnokok, én viszont nem így működöm. Én egyszerűen csak megpróbálom megverni őket a pályán.”

A téli szünet folyamán sokáig nem lehetett tudni, hogy Hamilton folytatja-e a pályafutását, hiszen a közösségi médiában teljesen néma volt, mindenkit kikövetett Instagramon, és nyilvánosan sem igazán lehetett látni. A Netflixnek viszont hangsúlyozta, ő sosem mondta, hogy visszavonul:

„Sosem mondtam, hogy befejezem, imádom, amit csinálok. Ez egy nehéz időszak volt számomra, szükségem volt egy kis időre és arra, hogy hátralépjek. A családom körében voltam, és remek emlékeket szereztünk.”

„Aztán eljutottam arra pontra, amikor úgy döntöttem, újra támadásba lendülök, és együtt akarok dolgozni Toto Wolff-fal és George Russell-lel. Nagyon király látni, hogy milyen energiát hozott George a csapathoz. Ezt már most érezni az istállón belül, és nagyon várom már a szezon kezdetét.”

A Drive to Survive, azaz a Hajsza a túlélésért negyedik évada jövő hét pénteken, vagyis március 11-én érkezik majd a Netflixre, és a korábbi évadokhoz hasonlóan ezúttal is készült magyar szinkron a széria új részeihez.