hero image
dppi

Hamiltonnak nem ment a teszten, Wolff elmondta, miért

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/02/24 15:39
Toto Wolff beszélt arról, miért volt Lewis Hamiltonnak nehéz a Mercedes W14-gyel teljesíteni a Forma-1 szezon előtti tesztjén első szakaszát Bahreinben.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A mezőny legnagyobb részéhez hasonlóan, úgy tűnik, a Mercedesnek sem kell műszaki gondokkal küzdenie Bahreinben és rengeteg kör van az ő nevük mellett is a háromnapos teszt félidejénél. A csapat csütörtökön arról beszélt, jó az autó egyensúlya, amit aznap Hamilton és csapattársa, George Russell is nyüstölhetett.

Péntek délelőtt azonban Hamilton látványosan szenvedett, többször is túlkormányzottá vált az autója a kanyarokból való kigyorsítások alatt. Wolffot az F1TV stábja kérdezte meg a jelenségről, a Mercedes csapatfőnöke pedig arról beszélt, az autó kicsúszott az optimális beállításból, így a nap további részében ezen igyekeznek dolgozni:

„Az autó nem volt kiegyensúlyozva reggel, láthattátok, hogy amikor kigyorsított, fekete nyomokat hagyott. Meleg van, nem találtuk meg a megfelelő beállításokat ezekre a körülményekre, de szerintem ez így szokott lenni egy új autónál.”