hero image

Hármas versenyfutás a címért – erre számít a kétszeres F1-es világbajnok

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

FORMA-1

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

FORMA-1

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

FORMA-1

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2022/04/14 08:38
A McLarennel két világbajnoki címet szerző Mika Häkkinen arról írt, szerinte a Red Bull és a Mercedes is felveheti a harcot a Ferrarival a világbajnoki címért, de előbbi két istállónak vannak feladatai, amelyeket meg kell oldaniuk ehhez.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

A kétszeres F1-es világbajnok az Ausztrál Nagydíj után arról írt, hogy lenyűgözőnek tartja George Russell első mercedeses szezonjának kezdetét, de hozzátette, a biztonsági autó is kellett ahhoz, hogy Russell Melbourne-ben Hamilton előtt végezzen.

„Nagyon meglepő Russellt a pontverseny második helyén látni, de a kiegyensúlyozottsága és az autója megbízhatósága lenyűgöző” – írta a fiatal britről Häkkinen az Unibeten vezetett rovatában.

„Az is észrevehető, hogy Lewis Hamilton előtt van, bár ebben a safety car is nagymértékben hozzájárult. Mindketten fantasztikus munkát végeznek, ezért is kell megoldania a Red Bullnak a megbízhatósági problémáit.”

Häkkinen azt is hozzátette, hogy ha a Red Bull és a Mercedes is megoldja a problémáit, akkor hármas versenyfutás történhet a világbajnoki címért, a harmadik résztvevő pedig természetesen a Ferrari lehetne.