hero image

Hármas versenyfutás a címért – erre számít a kétszeres F1-es világbajnok

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/14 08:38
A McLarennel két világbajnoki címet szerző Mika Häkkinen arról írt, szerinte a Red Bull és a Mercedes is felveheti a harcot a Ferrarival a világbajnoki címért, de előbbi két istállónak vannak feladatai, amelyeket meg kell oldaniuk ehhez.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A kétszeres F1-es világbajnok az Ausztrál Nagydíj után arról írt, hogy lenyűgözőnek tartja George Russell első mercedeses szezonjának kezdetét, de hozzátette, a biztonsági autó is kellett ahhoz, hogy Russell Melbourne-ben Hamilton előtt végezzen.

„Nagyon meglepő Russellt a pontverseny második helyén látni, de a kiegyensúlyozottsága és az autója megbízhatósága lenyűgöző” – írta a fiatal britről Häkkinen az Unibeten vezetett rovatában.

„Az is észrevehető, hogy Lewis Hamilton előtt van, bár ebben a safety car is nagymértékben hozzájárult. Mindketten fantasztikus munkát végeznek, ezért is kell megoldania a Red Bullnak a megbízhatósági problémáit.”

Häkkinen azt is hozzátette, hogy ha a Red Bull és a Mercedes is megoldja a problémáit, akkor hármas versenyfutás történhet a világbajnoki címért, a harmadik résztvevő pedig természetesen a Ferrari lehetne.