hero image

Határidőt szabott a Mercedes: ha eddig nem tudnak nagyot előrelépni, lemondanak a világbajnoki címről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/26 08:42
A Mercedes főmérnöke, Andrew Shovlin azt nyilatkozta, hogy a következő két futamon nagyot kell előrelépniük, különben nem tudnak elérhető közelségben maradni az élmezőnyhöz képest.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A pontversenyben egyre nagyobb a Mercedes hátránya, miután az Emilia-Romagna Nagydíjon Russell 12 pontot szerzett a csapatnak, Hamilton pedig pont nélkül zárt és csalódottan nyilatkozott a verseny után.

A Mercedes főmérnöke, Andrew Shovlin ezt követően egy határidőt szabott: két futamon belül nagyot kell előrelépniük, különben lemondhatnak az idei világbajnoki címről – a hírek szerint a Spanyol Nagydíjon komoly fejlesztési csomag fog érkezni a W13-asra.

„Tudjuk, hogyan állunk jelenleg teljesítmény terén, és hogy hova kell eljutnunk. Azonban van néhány komoly gond a kocsinkkal, amiket ha sikerül gyorsan megoldani, akkor sokat tudunk javulni kevés idő alatt.”

„Azonban kezd kritikussá válni az idő. A következő két futamon belül előre kell lépnünk, ha elérhető közelségben akarunk maradni az élmezőnyhöz képest” – idézte Shovlint a RacingNews365.