hero image

Határidőt szabott a Mercedes: ha eddig nem tudnak nagyot előrelépni, lemondanak a világbajnoki címről

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2022/04/26 08:42
A Mercedes főmérnöke, Andrew Shovlin azt nyilatkozta, hogy a következő két futamon nagyot kell előrelépniük, különben nem tudnak elérhető közelségben maradni az élmezőnyhöz képest.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

A pontversenyben egyre nagyobb a Mercedes hátránya, miután az Emilia-Romagna Nagydíjon Russell 12 pontot szerzett a csapatnak, Hamilton pedig pont nélkül zárt és csalódottan nyilatkozott a verseny után.

A Mercedes főmérnöke, Andrew Shovlin ezt követően egy határidőt szabott: két futamon belül nagyot kell előrelépniük, különben lemondhatnak az idei világbajnoki címről – a hírek szerint a Spanyol Nagydíjon komoly fejlesztési csomag fog érkezni a W13-asra.

„Tudjuk, hogyan állunk jelenleg teljesítmény terén, és hogy hova kell eljutnunk. Azonban van néhány komoly gond a kocsinkkal, amiket ha sikerül gyorsan megoldani, akkor sokat tudunk javulni kevés idő alatt.”

„Azonban kezd kritikussá válni az idő. A következő két futamon belül előre kell lépnünk, ha elérhető közelségben akarunk maradni az élmezőnyhöz képest” – idézte Shovlint a RacingNews365.