hero image

Hiába Arsenal-szurkoló, a Chelsea társtulajdonosa lehet Lewis Hamilton

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2022/04/22 08:43
A Sky Sports információi szerint 10 millió fonttal szállhat be a Chelsea FC-be a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, teheti ezt annak ellenére, hogy az Arsenalnak szurkol.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Sky Sports a csütörtöki nap folyamán számolt be arról, hogy a két sztársportoló, Lewis Hamilton és Serena Williams fejenként 10 millió fonttal, átszámolva valamivel több mint 4,5 milliárd forinttal szállhat be a Chelsea FC-be.

Ugyanis a lap szerint a korábbi Liverpool-elnök Martin Broughton szeretné megvásárolni a nemrég BL-győzelmet ünneplő londoni együttest, Hamilton és Williams pedig az angol üzletember ajánlatába helyezné a pénzét.

A Chelsea azt követően kerülhet eladó sorba, hogy az orosz oligarchát, Roman Abramovicsot is sújtják az Oroszországot érő szankciók, aki így elvesztheti a körülbelül 2 évtizede megszerzett klubját.

A helyzetet még érdekesebbé teszi az a tény, hogy Lewis Hamiltonról tudni lehet, hogy az Arsenal FC-nek szurkol – utóbbi csapatnak mostanában nem megy túl jól a szekere, igaz, szerdán meg tudták verni a Chelsea-t.