hero image

Hiába Arsenal-szurkoló, a Chelsea társtulajdonosa lehet Lewis Hamilton

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/22 08:43
A Sky Sports információi szerint 10 millió fonttal szállhat be a Chelsea FC-be a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, teheti ezt annak ellenére, hogy az Arsenalnak szurkol.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Sky Sports a csütörtöki nap folyamán számolt be arról, hogy a két sztársportoló, Lewis Hamilton és Serena Williams fejenként 10 millió fonttal, átszámolva valamivel több mint 4,5 milliárd forinttal szállhat be a Chelsea FC-be.

Ugyanis a lap szerint a korábbi Liverpool-elnök Martin Broughton szeretné megvásárolni a nemrég BL-győzelmet ünneplő londoni együttest, Hamilton és Williams pedig az angol üzletember ajánlatába helyezné a pénzét.

A Chelsea azt követően kerülhet eladó sorba, hogy az orosz oligarchát, Roman Abramovicsot is sújtják az Oroszországot érő szankciók, aki így elvesztheti a körülbelül 2 évtizede megszerzett klubját.

A helyzetet még érdekesebbé teszi az a tény, hogy Lewis Hamiltonról tudni lehet, hogy az Arsenal FC-nek szurkol – utóbbi csapatnak mostanában nem megy túl jól a szekere, igaz, szerdán meg tudták verni a Chelsea-t.