Max Verstappen és Sergio Pérez egy igen érdekes kihívásra mondott igent Japánban a Japán Nagydíjon, aminek sokan örültek.

Verstappen egy igazi profi, aki egyértelműen arra született, hogy a Forma-1-ben versenyezzen. Már azelőtt készen állt erre, hogy felnőtté vált volna, ami megint csak sokat elmond a tehetségéről, egyszerűen lenyűgöző.

Lassan négy egymást követő világbajnoki címnél jár, akárcsak Sebastian Vettel, aki szintén a Red Bullnál ért fel a csúcsra. Verstappen esetlében azonban elképzelhetetlen, hogy megálljon ennyinél, annyira erős, gyors és hatékony a volán mögött. Minden egyes futammal csak jobbá válik, ehhez kétség sem férhet.

Verstappen igazi ereje nemcsak a tehetségében rejlik, hanem abban is, hogy mindig kellően határozottan fut neki a versenyeknek. Így tett legutóbb is, és noha Ausztráliában kiesett, Japánban ugyanúgy jó hangulattal ment neki a hétvégének, és többek között egy humoros kihívást is teljesített a Red Bullnál.

Sergio Pérez, a mexikói csapattársa volt az ellenfele, akiknek az volt a feladatuk, hogy japán édességeket vegyenek fel időre az evőpálcika segítségével, majd a finomságokat tegyék át egy tányérba. Verstappen egy bizonyos ponton kreatívabb volt, közelebb húzta a tányért, majd az utolsó darabokat elfogyasztotta.  

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL