hero image

Hivatalos: Újabb partnert jelentett be a Red Bull!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

FORMA-1

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

FORMA-1

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

FORMA-1

Hamiltonnak esélye sem volt Verstappen ellen a Kínai Nagydíjon (videó)

Motorsport.hu
2022/05/18 08:54
A Red Bull Racing új partnerséget kötött az Atlas Copcóval. A vállalat segít a Red Bullnak a Red Bull Powertrains új üzemének hatékony felállításában.
Ajánlott Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

A Red Bull Racing 2022-től a motorok tekintetében saját magára van utalva. A Honda 2021 végén elköszönt a Forma-1-es projekttől. Max Verstappen és Sergio Perez jelenlegi RB18-asában lévő motor még mindig a régi Honda-motor, de már a Red Bull Powertrains nevet viseli. A tervek szerint a jövőben a Red Bull magának fejleszt majd motort.

Ezt a Red Bull Powertrains részleg számára Milton Keynes-ben felállítandó új gyárban fogja megtenni. Az új munkatársakat már mind felvették, és Angliában már folynak a munkálatok az új gyár átadására. Az Atlas Copco fontos szerepet fog játszani ennek hatékony létrehozásában, hogy az üzem használatbavétele gördülékenyen menjen végbe.

„Kicsivel több mint egy évvel ezelőtt figyelemre méltó útra léptünk. Az első teljesen független, teljes körű konstruktőrré váltunk a jelenlegi F1-es mezőnyben, amely mind a futóművet, mind az erőforrást gyártja. Ez egy hatalmas, de rendkívül izgalmas vállalkozás, amelyhez olyan hasonlóan gondolkodó szövetségesekre van szükség, akik osztoznak a technológia, a gyors innováció és az intelligens gyártás határainak feszegetésére vonatkozó elképzeléseinkben'' - adta hírül Christian Horner a Red Bull sajtóközleményében.

Az Atlas Copco nagy örökséggel rendelkezik ebben a tekintetben, és az ipar adatvezérelt forradalmának élvonalában van. Az olyan világelső céggel való partnerségünk, mint az Atlas Copco, kétségtelenül segíteni fog nekünk abban, hogy gyorsabbá, okosabbá és hatékonyabbá tegyük az utunkat” – tette hozzá Horner, aki szerint elengedhetetlen az ilyesfajta hozzáállás egy F1-es csapat működtetése során.