hero image
dppi

Hogy fekszik Hamiltonnak a celeblét?

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Keményen beszólt a McLaren versenyzője Oconnak Imolában

FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

Motorsport.hu
2024/05/08 20:05
A különböző módokon személyiségüket folyamatosan közszemlére tévő Forma-1-es pilóták ma már egyfajta celebek is. Miamiban számos híresség ott volt a paddockban, így ez volt a megfelelő alkalom megkérdezni a Forma-1 főszereplőit, hogy bírják ezt az életet.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Részben a Netflix-sorozatnak, a Drive to Survive-nak, valamint a közösségi médiának köszönhetően a rajongók egyre inkább betekintést nyerhetnek a bukósisakok alatt rejtőző személyiségekbe. Most már nem csak nagyon gyorsan autózó hősök, hanem valódi celebek.

Lewis Hamilton ennek a legjobb példája, 36,9 millió Instagram-követője van és folyamatos szereplője ilyen-olyan gálaesteknek világszerte, szóval nagyon gyakran van a rivaldafényben. Kylian Mbappé, aki egy más sportág hatalmas sztárja, erről azt mondta, hogy a hírnév kiöli a spontaneitást az ember életéből. Hamilton ezzel nem ért egyet:

„Elég spontán vagyok, szerintem érdekes egy utazás ez. De egyáltalán nem olyan, mint az ember gondolná. Amikor gyerek az ember, akkor nézi a TV-t és azt gondolja, biztos hatalmas királyság, tele vannak a hírességek pénzzel, ilyenek. De nem fenékig tejfel a dolog.”

„Szerintem idővel meg lehet tanulni kezelni. Egy ponton az ember rájön, hogy ez nem igazán róla szól. Ez egy platform, amit jó célokra lehet használni. Szóval ha elég jók a szándékaid, akkor nagyon pozitív hatásod lehet. Számomra erről szól ez az egész.”

Valtteri Bottast és Sergio Perezt is megkérdezték erről, akik, bár messze nem annyira, mint Hamilton, ugyanattól a hírnévtől szenvednek. Bottas azonban egyetért Hamiltonnal: „Egyáltalán nem veszítettem a spontaneitásból. Ez egy utazás és vannak benne jó dolgok. Vannak, amik nem olyanok, mint gyerekként gondoltad, de a legegyszerűbb módja a kezelésének, hogy légy önmagad, sodródj az árral és élvezd ki a jó oldalát.”

Perez a magánéletében érzi a hírnévvel járó nehézségeket: „Egyértelműen megvannak a kemény részei, de sok pozitívum is van benne. Sok dolgot, amit gyerekként szerettél volna, elérted. De nagy felelősség is ez. Számomra az igazán nehéz része, hogy ezt nem teheted félre, amikor mész valahová.”

„Családos ember vagyok és néha, amikor velük vagyok, nem annyira érzem jól magam, mint korábban, mert sokszor feszültebb a helyzet egyes helyeken. De ez is az utazás része. Rá kell jönnünk, hogy, ahogy Lewis is említette, ez egy platform, amivel motiválhatjuk a fiatalabbakat, hogy elérjék ők is az álmaikat. Mert mindent egybevetve, észben kell tartanunk, mennyire szerencsések vagyunk, hogy mi a saját álmainkat valósítjuk meg.”