hero image
dppi

Horner: A Ferrari és a Mercedes is nagy fejlesztéseket hoz Európába...

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2023/04/15 13:59
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nem ért egyet azzal, hogy túl megengedő lenne a büntetésük, és hozzátette, úgy tudja, a Ferrari és a Mercedes is komoly fejlesztésekkel készül.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

A hosszú szünet után április 30-án fog folytatódni Azerbajdzsánban, majd Miami után jön az Imola, Monaco, Barcelona hármas. Több csapat is Imolában fogja először pályára vinni a fontosabb fejlesztéseit.

Nemrég a Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur azt nyilatkozta, hogy túl megengedő a Red Bull költségvetési sapka-átlépés miatti büntetése. Nem meglepő módon a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nem ért egyet a franciával.

Horner szerint még nagyon korai az egész szezonra vonatkozó következtetéseket levonni, valamint úgy gondolja, a szezon későbbi részében már érződni fog a büntetés. Emellett kiemelte, úgy tudja, hogy a Ferrari és a Mercedes is komoly fejlesztésekkel készül:

„A csapat remek munkát végzett a tél folyamán a limitált szélcsatornás idővel is, de természetesen a büntetés hatása meg fog mutatkozni az év későbbi részében és jövőre is.”

„Továbbra is azt gondolom, hogy még nagyon korai az egész szezonra vonatkozó következtetéseket levonni 3 futam után, mivel még nagyon sok verseny van hátra az évből.”

„Azt halljuk, hogy nagy fejlesztéseket fog hozni a Ferrari és a Mercedes is, amikor visszatérünk Európába” – mondta a Sky Sports F1-nak a csapatfőnök.