hero image
dppi

Horner a Ferrari megkereséséről: „Rendkívül megtisztelő!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/02/09 06:59
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner megerősítette, hogy valóban megkereste ő a Ferrari, emellett arra is választ adott, hogy van-e esély arra, hogy náluk térjen vissza az F1-be Mattia Binotto.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Már korábban lehetett arról olvasni, hogy Christian Hornert megkörnyékezte a Ferrari a csapatfőnöki poszt kapcsán, most pedig a brit meg is erősítette, hogy így történt – ő viszont nem élt a lehetőséggel, hiába tartja megtisztelőnek a megkeresést.

„Rendkívül megtisztelő volt, hogy megkeresett a Ferrari. Egy kiváló csapatról van szó, és biztos vagyok benne, hogy újra versenyképesek lesznek” – mondta Horner, amikor pedig arról kérdezték, van-e esély arra, hogy a távozó Mattia Binotto a Red Bullnál kössön ki, így válaszolt:

„Nem tudom, milyen szerepet kaphatna a Red Bullnál. Kemény éven van túl, és a Ferrari előre is tudott lépni 2021-hez képest. Talán valahol máshol kap lehetőséget a rajtrácson.”

Horner már a Red Bull Racing 2005-ös indulása óta vezeti a Milton Keynes-i alakulatot, és a ferraris megkeresés kapcsán is ezt emelte ki a brit szakvezető: