hero image

Horner: Fel fog forrni Leclerc és Verstappen rivalizálása, és a Mercedes is be fog csatlakozni

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/08 09:15
A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner szerint forrni fog Max Verstappen és Charles Leclerc rivalizálása a szezon második felében, ráadásul idővel a Mercedes is be fog csatlakozni a harcba a brit csapatvezető meglátása szerint.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Minden jel arra mutat, hogy a Ferrari és a Red Bull pilótái közül fog kikerülni az idei F1-es szezon világbajnoka, közülük pedig Charles Leclerc-nek és Max Verstappennek lehet a legnagyobb esélye a címre.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner ennek kapcsán azt mondta a Miami Nagydíj sajtótájékoztatóján, hogy eddig nagyon tiszteletteljesen küzd egymással a két fiatal titán, de fel fog forrni kettejük rivalizálása.

„Kiválóak a Max és Charles közötti csaták, lenyűgöző volt az első négy verseny. Elkerülhetetlen, hogy idővel felforrjon a kettejük rivalizálása, mivel a szezon második felében nagyobb lesz a tét.”

„De az is biztos, hogy eddig nagyon tiszteletteljesen versenyeznek egymás ellen, kemény, de fair a küzdelmük. Viszont ahogy korábban is mondtam, hamarosan a Mercedes is be fog csatlakozni a csatába” – vetítette előre a Red Bull csapatfőnöke.