A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner szerint forrni fog Max Verstappen és Charles Leclerc rivalizálása a szezon második felében, ráadásul idővel a Mercedes is be fog csatlakozni a harcba a brit csapatvezető meglátása szerint.

Minden jel arra mutat, hogy a Ferrari és a Red Bull pilótái közül fog kikerülni az idei F1-es szezon világbajnoka, közülük pedig Charles Leclerc-nek és Max Verstappennek lehet a legnagyobb esélye a címre.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner ennek kapcsán azt mondta a Miami Nagydíj sajtótájékoztatóján, hogy eddig nagyon tiszteletteljesen küzd egymással a két fiatal titán, de fel fog forrni kettejük rivalizálása.

„Kiválóak a Max és Charles közötti csaták, lenyűgöző volt az első négy verseny. Elkerülhetetlen, hogy idővel felforrjon a kettejük rivalizálása, mivel a szezon második felében nagyobb lesz a tét.”

„De az is biztos, hogy eddig nagyon tiszteletteljesen versenyeznek egymás ellen, kemény, de fair a küzdelmük. Viszont ahogy korábban is mondtam, hamarosan a Mercedes is be fog csatlakozni a csatába” – vetítette előre a Red Bull csapatfőnöke.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL