hero image

Horner ismét odaszúrt Wolffnak

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/03/13 09:05
A Red Bull-csapatfőnök Christian Horner ezúttal azzal kritizálta Toto Wolffot, hogy véleménye szerint az osztrák csak távolról működteti a csapatát, míg ő folyamatosan ott van a gyárban.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Az előző szezonban teljesen megszokott dolog volt minden hétvégén, hogy a Red Bull és a Mercedes csapatfőnöke, Christian Horner és Toto Wolff folyamatosan odaszúr a másiknak, és úgy tűnik, ez idén sem lesz másképp.

A két csapatfőnök rivalizálása főszerepet kapott a pár napja megjelent Drive to Survive, azaz Hajsza a túlélésért negyedik évadában is, és ha a 2022-es szezonban is elöl lesz a Mercedes és a Red Bull, akkor borítékolható az újabb felvonás.

Christian Horner pedig a bahreini teszthéten is odaszúrt Toto Wolffnak, ezúttal a csapat működtetése kapcsán hasonlította össze magát az osztrákkal:

„Nagyon különbözőek vagyunk Totóval. Én ha nem a versenypályán vagyok, akkor a gyárban. Én nem élek adó-menekültként Monacóban, hogy távolról vezessem a csapatomat” – fogalmazott Horner a Daily Mailnek adott interjújában.