hero image

Horner szerint azért nem lesz annyi feszültség idén, mert Binotto kedves

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/05/15 09:10
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner úgy gondolja, azért nem lesz akkor a feszültség a Red Bull és a Ferrari között, mint korábban a Mercedes-Ferrari harcban, mert Mattia Binotto kedves srác.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Idén minden jel arra utal, hogy a Red Bull és a Ferrari fog harcolni az egyéni és a konstruktőri világbajnoki címért, előbbiért pedig Charles Leclerc és Max Verstappen lehet harcban, bár a csapattársaikat sem érdemes leírni.

Tavaly a világbajnoki harc közepette hatalmasra nőtt a feszültség a Red Bull és a Mercedes között, Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke viszont arra számít, hogy idén „másfajta” lesz a rivalizálás – erről a Miami Nagydíj sajtótájékoztatóján beszélt:

„Nos, Mattia egy kedves srác. Tehát szerintem ez egy másfajta rivalizálás köztünk. De ne írjuk le Totót. Még rengeteg ideje van a Mercedesnek arra, hogy visszaverekedje magát az élmezőnybe.”

„Mi pedig saját magunkra koncentrálunk, és mind a kilenc csapat a versenytársunk. Tavaly nagy volt a feszültség, és a pályán és azon kívül is zajlott a harc” – mondta Horner.