A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner úgy gondolja, azért nem lesz akkor a feszültség a Red Bull és a Ferrari között, mint korábban a Mercedes-Ferrari harcban, mert Mattia Binotto kedves srác.

Idén minden jel arra utal, hogy a Red Bull és a Ferrari fog harcolni az egyéni és a konstruktőri világbajnoki címért, előbbiért pedig Charles Leclerc és Max Verstappen lehet harcban, bár a csapattársaikat sem érdemes leírni.

Tavaly a világbajnoki harc közepette hatalmasra nőtt a feszültség a Red Bull és a Mercedes között, Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke viszont arra számít, hogy idén „másfajta” lesz a rivalizálás – erről a Miami Nagydíj sajtótájékoztatóján beszélt:

„Nos, Mattia egy kedves srác. Tehát szerintem ez egy másfajta rivalizálás köztünk. De ne írjuk le Totót. Még rengeteg ideje van a Mercedesnek arra, hogy visszaverekedje magát az élmezőnybe.”

„Mi pedig saját magunkra koncentrálunk, és mind a kilenc csapat a versenytársunk. Tavaly nagy volt a feszültség, és a pályán és azon kívül is zajlott a harc” – mondta Horner.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL