hero image

Horner: Szerintem a Ferrari sokkal korábban kezdte el fejleszteni a 2022-es autóját

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

FORMA-1

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

FORMA-1

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

FORMA-1

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2022/04/16 09:18
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondta, hogy szerinte a Ferrari sokkal korábban kezdte el fejleszteni az F1-75-öt, mint ők az RB18-at.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

A 2022-es év elejét a Ferrari kezdte a legjobban, az autók erősorrendjét tekintve a Red Bull, a konstruktőri pontversenyt tekintve a Mercedes áll a második helyen, miközben a Milton Keynes-i alakulat megbízhatósági problémákkal is szembesült.

Az osztrák istálló csapatfőnöke, Christian Horner nemrég a MotorsportWeeknek adott interjút, amelyben felhívta arra a figyelmet, hogy ők a tavalyi világbajnoki harc miatt valószínűleg később kezdtek el foglalkozni a 2022-es konstrukciójukkal, mint a Ferrari.

„Szerintem a Ferrari sokkal korábban kezdte el ezt a projektet, mint mi. Tehát bizonyos szempontból fogócskát játszunk, de az a tény, hogy a második helyről kezdjük meg a fogócskázást, biztató.”

„Próbáljuk megérteni, milyen problémáink vannak. Szerintem mindez az autók fejlesztésén és evolúcióján múlik. Ahogy egyre többet tanulunk a gumikról és a kocsink teljesítményéről, úgy választunk fejlesztési irányt.”