A Red Bull csapatfőnökét, Christian Hornert ezúttal arról kérdezték meg, hogy az osztrák istállóhoz igazolhat-e Lewis Hamilton, aki nem kezdte jól az idényt a Mercedesszel.

Mivel a Mercedes 2023-ra sem tudott nagyot előrelépni, sőt még az Aston Martin is borsot tör a német istálló orra alá, így elkezdtek pletykálni arról, hogy nem kizárt, hogy a 38 éves pilóta máshova igazolhat.

Ennek kapcsán a Red Bull csapatfőnökét, Christian Hornert is megkérdezték, miszerint lehetséges-e, hogy a brit a Red Bullnál folytassa. Horner kiemelte, hogy 2024-re is érvényes a pilótáik szerződése:

„Egészen páratlan, amit Lewis az F1-ben elért. De nagyon elégedettek vagyunk a jelenlegi párosunkkal, akiknek a következő szezonra is érvényes a szerződésük. Szóval nem tudom, hol tudnánk elhelyezni Lewist.”

Horner hozzátette, nem tartja lefutottnak a világbajnokságot, és úgy hallotta, hogy nagy fejlesztésekre készül a Mercedes csapata:

„Biztos vagyok benne, hogy meg fogják oldani a problémáikat, egyértelmű, hogy egyelőre számolunk velük. Arról hallottunk, hogy a Mercedes nagy fejlesztésekre készül, és biztos, hogy a Ferrari sem elégedett.”

„Tehát abszolút arra számítunk, hogy gyorsan változhatnak még a dolgok” – tette hozzá Horner a Sky Newsnak.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL