A jelek szerint egyre kevesebb esély van arra, hogy Lewis Hamilton visszavonul: ezúttal egy, a Mercedes kínai szurkolóinak küldött videóban tűnt fel, újdonsült csapattársa George Russell társaságában.

Lewis Hamilton az elvesztett 2021-es világbajnoki címet követően hallgatásba burkolózott, és többek között az FIA díjátadó gáláját is kihagyta, valamint Instagramon mindenkit kikövetett, és az Abu-Dzabi Nagydíj szombati napja óta nem is posztolt a közösségi médiában.

Emiatt felröppentek olyan találgatások, melyek szerint Lewis Hamilton visszavonulhat a Forma-1-től, viszont ez egyre kevésbé tűnik valószínűnek. Nemrég egy, a Mercedes kínai szurkolóinak küldött videóban tűnt fel az újdonsült csapattársa, George Russell társaságában.

A videót a kínai újév alkalmából készített a német istálló, benne pedig már új frizurával „csodálható meg” Hamilton, aki ezt mondta: „Hello, szeretnék mindenkinek boldog kínai újévet kívánni! Legyetek szerencsések ebben az évben, és váljon valóra minden kívánságotok!”

Russell pedig ezzel folytatta: „Hello, srácok! Szeretnék boldog kínai újévet kívánni nektek! Izgatottan várom, hogy csatlakozzak az AMG családhoz, és hogy a részévé váljak a világ leggyorsabb családjának. Hamarosan találkozunk, és maradjatok biztonságban!”

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL