hero image
X // Nico Hülkenberg

Hülkenberg Miami Vice-os sisakfestése mindent visz a Ferrarival (fotók)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

FORMA-1

Bearman nagyon összetörte az autóját Imolában

Motorsport.hu
2024/05/02 16:18
Nehéz volt kihagyni a ziccert, miután a Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Miamiban versenyez, ahol anno a Miami Vice című sorozatot forgatták.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

A Miami Vice a valaha volt egyik legjobb sorozat, mely 1984 és 1990 között futott hatalmas sikerrel a televízióban. Óriási őrület vette kezdetét a sorozattal, amiben Don Johnson volt az egyik főszereplő, mint Sonny Crockett. Mai napig meghatározó a sorozat, mind stílusban, mind abban a korszakban, ami akkor volt.

Egészen hihetetlen tömegeket mozgatott meg a sorozat, és ki ne emlékezne a kultikus jelenetekre, a Ferrarikra, amiket használtak. Az első Ferrari csak replika volt, amit végül pontosan emiatt robbantottak fel, miután az olasz gyártó nem volt elégedett a látottakkal, majd a stáb rendelkezésére bocsátották az aktuális csúcsmodellt.

Ezt a változatot láthatjuk most Nico Hülkenberg tárasaságában, aki szintén szerethette a sorozatot. Ezek után vétek lett volna kihagyni a ziccert, és a német sztárpilóta, aki jövőre az Audi jogelődjének, a Saubernek fog versenyezni, bemutatta a Miami Nagydíjra tervezett egyedi sisakfestését.

Remek munkát végzett a tervező, és nem mellesleg Hulknak nagyon jól áll ez a stílus, amivel Sonny Crockett bőrébe bújt. A legendás felirat a sisakon mindent visz, tökéletesen adja vissza a hangulatot, és már alig várjuk, hogy a mezőny pályára guruljon. Egy újabb ok, amiért biztosan figyelni fogjuk a legapróbb eseményeket is Miamiban.