Nico Hülkenberg ugrott be Sebastian Vettel helyére a hétvégén, és az időmérőn rögtön meg tudta verni az Aston teljes szezonos pilótáját, Lance Strollt – a német viccesen reagált az erős teljesítményére.

Bár az Aston Martin nem lehet elégedett a bahreini időmérőn szerzett eredményével, hiszen mindkét pilótájuk már a Q1-ben búcsúzott, a covidos Sebastian Vettel helyére beugró Nico Hülkenberg elégedett lehet a teljesítményével.

Ugyanis a rutinos német több mint két és fél tizedmásodpercet vert a másik Aston Martin-pilótára, Lance Strollra, pedig csak csütörtökön tudta meg, hogy Bahreinben van jelenése. Erre így reagált „Hulk”:

„Varázsoltam, ennyi az egész. Varázsoltam a volán mögött, úgy vezettem, ahogy tudtam. Egyszerűen nem gondoltam túl ezt a hétvégét. A fontos dolgokra koncentráltam, mondhatni az alapokra.”

„Elégedett voltam a köreimmel, számomra ez volt a legfontosabb, hiszen felkészülés nélkül kellett megpróbálnom a maximumot kihozni az autóból” – így Hülkenberg, aki a 17. helyről kezdheti meg a szezonnyitót, Stroll pedig a 19. pozícióból rajtol.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL