hero image

Hülkenberg Stroll megveréséről: „Varázsoltam, ennyi az egész!”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/03/20 09:20
Nico Hülkenberg ugrott be Sebastian Vettel helyére a hétvégén, és az időmérőn rögtön meg tudta verni az Aston teljes szezonos pilótáját, Lance Strollt – a német viccesen reagált az erős teljesítményére.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Bár az Aston Martin nem lehet elégedett a bahreini időmérőn szerzett eredményével, hiszen mindkét pilótájuk már a Q1-ben búcsúzott, a covidos Sebastian Vettel helyére beugró Nico Hülkenberg elégedett lehet a teljesítményével.

Ugyanis a rutinos német több mint két és fél tizedmásodpercet vert a másik Aston Martin-pilótára, Lance Strollra, pedig csak csütörtökön tudta meg, hogy Bahreinben van jelenése. Erre így reagált „Hulk”:

„Varázsoltam, ennyi az egész. Varázsoltam a volán mögött, úgy vezettem, ahogy tudtam. Egyszerűen nem gondoltam túl ezt a hétvégét. A fontos dolgokra koncentráltam, mondhatni az alapokra.”

„Elégedett voltam a köreimmel, számomra ez volt a legfontosabb, hiszen felkészülés nélkül kellett megpróbálnom a maximumot kihozni az autóból” – így Hülkenberg, aki a 17. helyről kezdheti meg a szezonnyitót, Stroll pedig a 19. pozícióból rajtol.