hero image
dppi

Igazi F1-es extra a Mexikói Nagydíjról (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/01 17:10
Igazi F1-es extra érkezett a Mexikói Nagydíjról, aminek Pérez nem éppen abban a formában volt a főszereplője, mint szerette volna.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Történt ugyanis, hogy Pérez már a rajtnál ütközött, és olyan balszerencsés volt, hogy a levegőbe emelkedett a Red Bull. Már a földet érés előtt látni lehetett a súlyos károkat, majd a becsapódás sem segített azon, hogy folytathassa a versenyt.

Az eddig is rengeteg kritikát kapott Pérez hazai pályán is csalódást okozott, ami miatt erősen a könnyeivel küszködött. Nincs igazi válasz arra, hogy miért nem megy neki ennyire a versenyzés a Red Bullnál, de valami nem stimmel.

Ezzel szemben Verstappen megint nyert, amivel beérte Prostot az örökranglistán. Ez az 51 győzelem sokat elmond a Red Bull holland világbajnokáról, aki idén eddig csak háromszor nem nyert.

Rajtuk kívül is történtek még érdekes dolgok a hétvége alatt. Bőven volt mit rögzíteniük a belsőkameráknak, amikből rendre remek összeállításokat készítenek, és nem okoznak velük csalódást.

Most is elkészült az aktuális csomag, ezúttal Mexikó kapcsán. Természetesen Pérez jelenete is benne van, ahogyan összeér a Ferrarival, majd azt követően a levegőben találja magát. A videós összeállítást erre a linkre kattintva érhetitek el.