hero image
X / Formula 1

Igazi F1-es extra felvételek érkeztek a Brazil Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/09 14:25
Fernando Alonso is főszerepet kapott a Brazil Nagydíjon, és az F1-es szerkesztők ezúttal is elkészítették az extra videós csomagot a hétvégéről.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Azok, akik panaszkodtak a Brazil Nagydíj izgalmaira, talán háttal ültek a televíziónak. Az egyik legjobb futamon vagyunk túl, amiről Alonso is gondoskodott, ráadásul nem is akárhogyan, zseniális volt.

A kétszeres spanyol világbajnok olyan szinten versenyzett, amivel nehéz felvenni a harcot. Alonsónak szinte soha nem remegnek meg a kezei, egyszerűen hihetetlen, hogy mire képes a rekorder.

Veterán versenyzőként van jelen a Forma-1-ben, és noha már a 40-es éveit tapossa, nemigazán látszik rajta az idő múlása. Jól érzi magát, fitt, gyors, és ez nemcsak az időmérőkre, hanem a futamokra is igaz.

Továbbra sincs oka azon gondolkoznia, hogy visszavonuljon. Jól végzi a dolgát, extra teljesítményt nyújt, de még mindig nem kapott egy vb-re esélyes autót, de talán majd jövőre, ami az Aston Martin éve lehet.

Még mielőtt teljes mértékben a Las Vegas-i Nagydíjra koncentrálnánk, nézzünk meg egy extra videós anyagot a Brazil Nagydíjról. Ezúttal sem fogtok csalódni, de nem is húzzuk tovább az időt, kattintsatok erre a linkre az extra videós anyagért.