hero image
YouTube / Formula 1

Igazi F1-es extra jelent meg a Kanadai Nagydíjról, amit látnod kell

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

FORMA-1

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/06/23 14:45
A Forma-1 szerelmesei most kicsit pihenhetnek, de még mindig van tartalom a Kanadai Nagydíjról, amiket érdemes megnézni.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A Forma-1 mezőny legutóbb Kanadában versenyzett, a legendás montreali aszfaltcsíkon. Az utcai pályán összességében egy igazán remek versenyhétvégét kaphattunk, óriási esővel és szárazsággal.

Nem lehetett okunk a panaszra, még akkor sem, ha megint Max Verstappen nyert, aki olyan előnnyel vezetett a Red Bullal, hogy majdnem saját magát ejtette ki. Ekkora előny tekintetében ez néha előfordul, csökken a koncertráció.

Verstappen is imád csatázni, de talán nem bánja, hogy idő előtt szerzi meg a harmadik címét, mint tavaly. Háromszoros világbajnoknak lenni pedig igazi álom, és van egy tippünk arra vonatkozólag, hogy nem áll meg ennyinél.

A Kanadai Nagydíjon rengeteg minden történt, közben a belsőkamerás felvételek is folyamatosan pörögtek. Minden rögzítésre került, és mint mindig, a Forma-1 szerkesztői csapata elkészítette a legújabb összeállítását.

Rengetegen voltak kíváncsiak a TOP-10-es videós anyagra, amit ezen a linken keresztül érhettek el, méghozzá kiváló minőségben. Aggodalomra semmi ok, már nem kell sokat várnunk a folytatásra, miközben a Mercedes és az Aston Martin közelebb került a Red Bullhoz.