hero image
DPPI

Igazi rocksztárként fogadták Lewis Hamiltont a Brit Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/10 23:10
A legnagyobb rocksztárok is megirigyelték volna azt a köszöntést, amit Lewis Hamilton kapott a Brit Nagydíjon.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Lewis Hamilton finoman szólva is meghálálta a bizalmat a brit közönségnek a pályafutása során. Nem sokan gondolták volna, hogy hét világbajnoki címet szerez a Forma-1-ben, és ezzel beállítja Michael Schumacher rekordját.

Megdönteni talán már nem fogja ezt a rekordot, de mivel még mindig versenyképes, van rá esély. Jelenleg azonban senki nem tudja megállítani Max Verstappent és a Red Bullt, akik több mint erős duót alkotnak.

Hamilton ettől függetlenül jól érzi magát, hamarosan szerződést hosszabbíthat a Mercedesnél. Ha ez megtörténik, minden bizonnyal már soha nem lesz a Ferrari versenyzője, pedig érdekes lenne látni, mire képes a brit az olaszoknál.

Jelenleg csak a Mercedesre koncentrál, és nagyon hálás volt azért, hogy ekkora tömeg fogadta a Brit Nagydíjon. Semmi máshoz nem hasonlítható a brit versenyhétvége, és a videók önmagukért beszélnek.

Hamiltonnak a hosszú évek alatt voltak már hasonló élményei, de ezt soha nem lehet megszokni és megunni. Mintha csak egy világhírű rocksztár sétált volna ki a színpadra, hirtelen Lewis sem tudott mit mondani.