A hétvégén Miamiba fog látogatni a Forma-1 mezőnye, ahol valódi sztárparádéra lehet számítani a brit sajtó szerint: többek között Michael Jordan, Lebron James és Michael Jordan is ott lehet a futamon.

Amióta a Liberty Media lett a Forma-1 jogtulajdonosa, a cégnek nem titkolt célja, hogy minél népszerűbbé tegye a sportot az Egyesült Államokban. Ennek megfelelően, míg 2012 és 2021 között egy amerikai verseny szerepelt a tervezett versenynaptárban, addig idén már kettő, jövőre pedig három USA-beli futam lesz.

Idén debütál Miami, amelynek a hétvégi menetrendje itt érhető el, a nagydíj visszhangja pedig hatalmas. Ennek megfelelően a brit Daily Mail szerint rengeteg sztár tervez kilátogatni a versenyre.

Köztük lehet Lebron James, Michael Jordan, Tom Brady, Pharrell Williams, Dan Marino, David Beckham, James Corden, Serena és Venus Williams, valamint Wyclef is, ami szintén jelzi, hogy egyre nagyobb a Forma-1 nézőközönsége Észak-Amerikában.

Persze a promóterek nem minden lépése sül el jól: egy mesterséges kikötőt hoztak létre az egyik kanyar belsejében, és mivel vízzel nem tudták feltölteni a területet, ezért csak megpróbálták a vízhez hasonlatosra festeni a felszínt – ennek köszönhető a lent megtekinthető, kiválóan sikerült mém.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL