Az olasz márka egy videóban mutatja meg, hogy hogyan matricázták fel a 2022-es szezonra épített, F1-75 névre keresztelt Forma–1-es autójukat.

Nagy reményekkel vág neki a 2022-es szezonnak a Ferrari. Az olasz istálló mindent megtesz azért, hogy a szabályváltoztatásokat kihasználva ismét felérjen a csúcsra. A Ferrari bemutatója leginkább a Scuderia egyedi oldaldobozának köszönhetően sikeredett emlékezetesre, de a festésben is váltottak.

Idén sokkal nagyobb hangsúlyt kap az autón a fekete szín. A csapat pedig most egy videóban mutatja meg, hogyan is matricázták fel Leclerc és Sainz autóját. A rövid videóban a két pilóta is feltűnik, akik elégedetten nézik, ahogyan az F1-75 elnyeri végleges formáját.

A Ferrari a barcelonai teszt után magabiztosan várhatja a bahreini folytatást, ugyanis meggyőző teljesítményt nyújtottak Spanyolországban. Az olaszok a hírek szerint ismét ráfeküdtek a motorerőre, melynek terén, az Alpine-hoz hasonlóan ők is háttérbe szorították a megbízhatóságot.

Egyelőre azonban még nem ismert a csapatok valós tempója, így az olasz csapat szurkolóinak is várni kell arra, hogy kiderüljön, milyen munkát végeztek a télen Maranellóban. A Ferrari által készített videó ezen a linken keresztül érhető el.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL