hero image
dppi

Így bulizott a Ferrari Szingapúrban Sainz győzelme után (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2023/09/18 12:11
A sok kritika után Carlos Sainz Jr. bizonyítja, hogy alkalmas a Ferrari vezetésére, és ez a győzelem ebből a szempontból is sokat érhet számára.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Voltak igazán nehéz időszakai is a spanyol pilótának, miközben a Ferrari 2007 óta nem ünnepelt egyéni címet. Akkor még nagyon fiatalok voltak a Ferrari jelenlegi pilótái, és Räikkönen így is csak nemrég vonult vissza.

Igazi rémálom, ami az évek alatt történt az olaszokkal, és nehéz elhinni, hogy ennyi idő telt el a legutóbbi címük óta. Márpedig ez a helyzet, viszont most minden róluk szól a szingapúri győzelmük miatt.

Jól alakultak a dolgok, már az FP1, az FP2 és az FP3 alatt is látni lehetett, ez nem a Red Bull hétvégéje lesz. Az időmérőt is a Ferrari húzta be Sainz-cal, aki a versenyen sem engedett ki, és jelenleg a monacói csapattársa előtt áll a bajnokságban.

Sainz 142 pontos, addig a jobb pilótának tartott Leclerc 123 egységnél tart. Nem is volt a legszélesebb a mosolya, hiszen vasárnap még csak a dobogóra sem tudott felállni, negyedik lett Verstappen előtt.

Ettől függetlenül csatlakozott a Ferrarihoz a nagy ünneplésre. Sainz pedig élete egyik legjobb formájában van, de hogy ez meddig tart, nem tudni, akárcsak a Ferrari fellángolása, ami jó alapot jelenthetne 2024-re.