hero image
dppi

Így bulizott a McLaren Szingapúrban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Ilyen közelről fotózták a fotósok Pérez hatalmas balesetét Monacóban (fotók)

FORMA-1

20 éve sem bírtak Michael Schumacherrel az ellenfelek

FORMA-1

Ma 59 éve szerezte első dobogóját az F1 nagy legendája

FORMA-1

Fotókon Matt Damon látogatása a McLarennél

Motorsport.hu
2023/09/20 13:17
Kivételesen a McLaren is úgy tudott örülni a második helynek, mint a Ferrari az elsőnek Szingapúrban.
Ajánlott Harry Potter lett Charles Leclerc-ből a Ferrarinál (videó)

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a Szingapúri Nagydíjat, amire nem panaszkodhattunk. Sok mindent láthattunk, többek között egy hatalmas balesetet is a szombati időmérő edzésen, ami sokba kerülhetett volna.

Anyagi szempontból sokba került, mert az Aston Martin autója totálkárosra tört. Millió dolláros lehet a kár, viszont Stroll szerencsére saját maga szállt ki a roncsból, bár nem állhatott rajthoz vasárnap.

A kanadai helyzete több mint súlyos, nagyon gyengén teljesít, de továbbra is az édesapja a tulajdonos. Hogy meddig lesz ez elég, nem tudni, mert rendkívül sok pénzről van szó, és a szponzorokról sem feledkezhetünk meg.

A McLaren is tisztában van ezzel, de az ő párosuk sokkal erősebb. Szingapúrban is jól alakultak a dolgaik, mert Norris felállhatott a dobogó második fokára, aminek mindannyian nagyon-nagyon örültek.

Természetesen a csapat megadta a módját az ünneplésnek, és olyan boldogok voltak, mint a szomszédban a Ferrari. A két csapat még érdekes harcot vívhat egymással a folytatásban, és az Astonnak van miért aggódnia.