Juki Cunoda nem repdesett az örömtől, amikor Kevin Magnussen megérkezett mellé, aki a pályafutása során már nem egy hasonló manővert hajtott végre.

Kevin Magnussen jó versenyző, ez nem is kétséges, de lehetséges, hogy lassan ideje őt leváltani, frissíteni a Haas párosát, akik eddig rendre a tapasztalt versenyzőkben bíztak. Nico Hülkenberg meggyőzőbb a csapattársánál, ami még sokba kerülhet neki.

A Haas kitart a páros mellett, viszont benne van a pakliban, hogy akár mindkét versenyzőjüket lecserélik. Ha Daniel Ricciardo így folytatja tovább, rövidesen ismét szabadon igazolhatóvá válik, bár a jelenlegi formája láttán nagy kérdés, hogy hol kapna ülést. Nem éppen meggyőző, amit csinál, és sok kritikát kap.

Mick Schumacher visszatérése sem kizárt, aki ugyan kikerült a körből, lehet még esélye arra, hogy versenyzőülést kapjon. Sok más tehetség is vár arra, hogy megmutassa, mit tud, addig Magnussen és Hülkenberg már egyértelműen az idősebb pilóták közé tartoznak. A Kínai Nagydíjon nem jött ki a lépés számukra, bár a német megint pontot szerzett.

Magnussen idén eddig csak egyszer volt pontszerző, még Ausztráliában, addig Hülkenberg már három pontszerzésnél jár. Kevin ráadásul balesetet okozott, amikor túl közel került Cunádhoz, aki nem tudott mit tenni. Hirtelen arra lett figyelmes, hogy megforog alatt az autó, és ezúttal sem fogta vissza magát.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL