hero image

Így kért bocsánatot Wolff Hamiltontól az imolai verseny után (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/04/24 09:27
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff a pilótájától, Lewis Hamiltontól a rádión keresztül kért bocsánatot a gyengén sikerült Emilia-Romagna Nagydíjat követően – az eset videón is megtekinthető.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A pénteki nap folyamán még dühösen beszélt egymással Toto Wolff és Lewis Hamilton, a vasárnapi nap már összességében jobban alakult a német istálló számára, ugyanis George Russell a negyedik helyen ért célba.

Hamilton futama viszont rendkívül gyengén sikerült, beragadt Pierre Gasly mögé, és végül csak a 13. pozícióban ért célba. A 37 éves pilótától a csapatfőnök Toto Wolff bocsánatot kért a futam után:

„Hello, Lewis! Sajnálom, hogy ilyen autót kellett ma vezetned. Tudom, hogy vezethetetlen volt, és hogy nem ezt az eredményt érdemeltük volna. Borzalmas volt a versenyünk, de ki fogunk jönni ebből a helyzetből” – mondta Wolff.

Hamilton pedig így válaszolt: „Ne aggódj, Toto. Csak dolgozzunk továbbra is keményen”, a jelenet pedig a lenti videóban is megtekinthető. A Mercedes két hét múlva a Miami Nagydíjon próbálhat meg javítani.