hero image

Így kért bocsánatot Wolff Hamiltontól az imolai verseny után (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

FORMA-1

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

FORMA-1

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

FORMA-1

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/04/24 09:27
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff a pilótájától, Lewis Hamiltontól a rádión keresztül kért bocsánatot a gyengén sikerült Emilia-Romagna Nagydíjat követően – az eset videón is megtekinthető.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

A pénteki nap folyamán még dühösen beszélt egymással Toto Wolff és Lewis Hamilton, a vasárnapi nap már összességében jobban alakult a német istálló számára, ugyanis George Russell a negyedik helyen ért célba.

Hamilton futama viszont rendkívül gyengén sikerült, beragadt Pierre Gasly mögé, és végül csak a 13. pozícióban ért célba. A 37 éves pilótától a csapatfőnök Toto Wolff bocsánatot kért a futam után:

„Hello, Lewis! Sajnálom, hogy ilyen autót kellett ma vezetned. Tudom, hogy vezethetetlen volt, és hogy nem ezt az eredményt érdemeltük volna. Borzalmas volt a versenyünk, de ki fogunk jönni ebből a helyzetből” – mondta Wolff.

Hamilton pedig így válaszolt: „Ne aggódj, Toto. Csak dolgozzunk továbbra is keményen”, a jelenet pedig a lenti videóban is megtekinthető. A Mercedes két hét múlva a Miami Nagydíjon próbálhat meg javítani.