Nem kis munka volt ebben, és a végeredmény önmagáért beszél, több mint lenyűgöző, ahogyan összeállt a Mercedes F1-es gépe, LEGO-ból.

Nem lehet azt mondani, hogy a Mercedes dominálna a Forma-1-ben, mert azok az idők elmúltak. Voltak, akik azt gondolták, sokkal tovább fog tartani a németek győzelmi szériája, ami azonban végül megszakadt pár esztendő után.

Ez lehetőséget adott arra, hogy Hamilton összesen hat világbajnoki címet nyerjen a Mercedesszel, ami lehetett volna nyolc is, ha Rosberg nem állítja meg, illetve Verstappen nem győzi le több mint drámai körülmények között. Ezzel jelenleg kilenc világbajnoki trófeája lenne, amit talán soha nem döntöttek volna meg.

Ehelyett ott tartunk, hogy Hamilton évek óta még csak futamot sem nyert, és Russell semmivel sem nyújt rosszabb teljesítményt nála. Lewis legalább felkavarta az álló vizet azzal, hogy aláírt a Ferrarihoz, amivel egy egészen más élet veszi majd kezdetét számára, amit már most óriási érdeklődés övez.

A Mercedest azonban nem szabad leírni, akik egy igen érdekes kollaborációt kötöttek a LEGO-val, amiről korábban már beszámoltunk. Most pedig egy extra videós anyagot nézhettek meg arról, hogyan is készült egy az életnagyságú F1-es gép, amit rengeteg órán keresztül építettek. Összesen 15 építő dolgozott az autón 2 428 órán, miközben 192 937 kocka került a helyére.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL