hero image
Fernando Alonso Twitter

Így lazult Alonso, Verstappen és Norris a Brazil Nagydíj után (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/09 13:07
Fernando Alonso, Max Verstappen és Lando Norris is boldog volt a Brazil Nagydíj leintését követően.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Hamarosan ismét futamot rendeznek a Forma-1-ben, méghozzá Las Vegasban. Szintén van múltja az F1-ben az amerikai városnak, mely egy igazán fergeteges hétvégére készül, hogy mindenki elégedett legyen.

Mindenük megvan a szervezőknek ahhoz, hogy ez így is legyen, hiába dőlt el a világbajnoki cím sorsa. Az F1 mezőnye imád Amerikában versenyezni, és Verstappen a többi fiatallal bánhatja, hogy Indianapolis kiszállt.

Alonso még versenyezhetett a legendás amerikai pályán, melynek döntött kanyarja felülmúlhatatlan volt. Ez most egy egészen más pálya Las Vegasban, ugyanakkor egy kicsit még maradjunk Interlagosnál.

Alonso harmadik helyéről ódákat zeng a sajtó, és Las Vegasban is lesznek kérdések hozzá ezzel kapcsolatban. Nagyon boldog volt a világbajnok, és a dobogót az Aston Martinnak ajánlotta, akik keményen dolgoznak.

Verstappen is elismeri Alonso tehetségét, de valószínűleg nem zsörtölődik amiatt, hogy nem a spanyol bika a csapattársa, máskülönben lehetséges, hogy most nem lenne háromszoros világbajnok.

Ezt már soha nem tudjuk meg, de azt igen, hogyan érezte magát Alonso, Verstappen és Norris a leintést követően Brazíliában. Ők sem látták indokoltnak a második start elrendelését, miközben a háttérben az események visszajátszásait figyelték.