hero image
dppi

Így lett háromszoros F1-es világbajnok Max Verstappen (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/10/08 12:10
Max Verstappen a fiatalkora ellenére már háromszoros világbajnoknak mondhatja magát a Forma-1-ben. Verstappen még mindig csak 26 esztendős, de már most háromszoros világbajnok az F1-ben. Több cím is állhatna a neve mellett, ha hamarabb kapja meg a lehetőséget egy igazán gyors autóval, mert egy ideje készen állt rá.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Szintén megdöbbentő, hogy lassan már 180 nagydíjnál tart, ami megint csak bizonyítja, mekkora tehetség. Sőt, közel 50 győzelmet számolt, mellette 30 rajtelsőséggel és 28 leggyorsabb körrel, ami ugyancsak önmagáért beszél.

Ezek olyan számok, amiket nem kell magyarázni, és ha ma visszavonulna, akkor is minden idők egyik legeredményesebb versenyzője maradna. Több mint 90 dobogóval a háta mögött az is reális lehet, hogy a 40-es éveiben is versenyezni fog.

Alonso jó példa lehet számára, hogy ebben a korban is lehet valaki az egyik legjobb. Minden esélye megvan rá, és Katarban a harmadik világbajnoki címe ünneplésének is megadta a módját, és akkor finoman fogalmaztunk.

Nemrég még csak gokartozott a kis Max, aki azóta felnőtt, és igen hamar felhívta magára a figyelmet az F1-ben. Sokan Sennához hasonlítják, és valóban vannak hasonlóságok, sok szempontból is. A róla készült extra videós anyagot erre a linkre kattintva érhetitek el.