hero image
dppi

Így még nem szerelték Alonso Aston Martinját a Forma-1-ben (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/04 19:01
Az év egyik leghumorosabb jelenete, bár Fernando Alonso már kevésbé örülhetett ennek, mert mindez az Esteban Oconnal való ütközés eredménye.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

A kétszeres spanyol világbajnok szereti a humort, a volán mögött is, de a legtöbb esetben rendkívül higgadt és profi. Sokszor lépésekkel jár a mezőny előtt, viszont csak fejben, mert nincs meg hozzá az autója, hogy fizikálisan is meg tudja ezt tenni.

Szomorú tény mindez, hiszen Alonso a 40-es éveiben is az egyik legjobb, amit az év első felében is bizonyított egy jobb Aston Martinnal. Lenyűgöző volt látni azt, hogy ennyi idősen erre képes, sokat fog veszíteni vele az F1, ha visszavonul.

Lassan az ellenfelek szurkolói is azért könyörögnek, hogy maradjon, mert sokat tesz hozzá a sporthoz. A Brazil Nagydíja sem alakul simán, miután Ocon belerohant a sprint szétlövés ideje alatt Interlagosban.

Elnézve a felvételeket, hálás lehet, hogy nem sérült meg, mert ebből igen durva baleset is lehetett volna. Az Aston Martin így sem úszta meg sérülés nélkül, és a szerelők azonnal tudták, lesz munkájuk.

Mint általában az lenni szokott, volt miért kapkodniuk, és az idő szűke miatt az egyik szerelő Mission Impossible módjára ereszkedett alá a pilótafülkében, ami az év jelenete is lehetne. Igazi versenyfutás volt ez az idővel, de itt is csak a legjobb szerelők dolgozhatnak.