hero image

Így néz ki Max Verstappen több milliárdot érő magángépe (képek)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Amikor Ricciardónak még nagyon ment az F1-ben

FORMA-1

Videón Jenson Button megdöbbentő hibája a Kínai Nagydíjról

FORMA-1

Óriási pofont kapott a két McLaren a Kínai Nagydíjon

FORMA-1

Videón Verstappen egészen hihetetlen F1-es startja 19 évesen a Kínai Nagydíjról

Motorsport.hu
2022/04/11 09:43
A Red Bull-pilóta Max Verstappen egy nagyon vagány magángéppel rendelkezik, amit sajtóhírek szerint 4,5 milliárd forintnak megfelelő összegért vett – íme, a képek!

Max Verstappen idén már a nyolcadik szezonját kezdi meg a Forma-1-ben, idén pedig a szerződése 2027 végéig történő meghosszabbításával egybehangzó értesülések szerint hasonló fizetési szintet ért el, mint Lewis Hamilton.

Persze a hollandnak eddig is volt mit a tejbe aprítania, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a The Sun szerint 2020-ban 12 millió euróért, átszámítva 4,5 milliárd forintért vett egy magángépet a milliárdos üzletembertől, Richard Bransontól.

A The Red Flags F1 Podcast Twitter-oldala szerint „főgonoszos” külseje van a gépnek, amely fekete alapon narancs mintákkal rendelkezik, és egy oroszlán-minta is megtalálható a milliárdokat érő Falcon-900EX-en.

A gépről készült képek a lenti Twitter-beágyazásokban tekinthetők meg, Verstappen pedig az Emilia-Romagna Nagydíj előtt a Forma-1-es pontverseny hatodik helyén áll, a két kiesése után már Lewis Hamilton is előtte áll.