hero image
dppi

Így ordibált Norris a sisakja alatt az első F1-es győzelménél Miamiban (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

FORMA-1

Bearman nagyon összetörte az autóját Imolában

Motorsport.hu
2024/05/06 11:18
Lando Norris megkérdőjelezhetetlenül élete napján van túl, ugyanis megszerezte az első F1-es győzelmét, méghozzá a különleges Miami Nagydíjon.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

Norris az egyik legnagyobb tehetség a Forma-1-ben, és maximálisan készen állna arra, hogy a világbajnoki címért küzdjön. Mintha csak tegnap lett volna, amikor nagyon fiatalon bemutatkozhatott az F1-ben 2019-ben. Azóta sok idő telt el, ám még mindig szemtelenül fiatal, csak 24 éves.

Ugyan egyelőre csak 16 dobogó áll a neve mellett, rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és ez nagy kincs ilyen fiatalon. Jelenleg pedig a 4. helyen áll a bajnokságban, köszönhetően az első győzelmének, amit a Miami Nagydíjon gyűjtött be. Eddig egy olyan idény sem volt, amikor a TOP-5-ben zárt volna, de erre most reális esélye nyílhat.

A McLaren szépen építkezik, stabilan ott vannak a legjobbak között, de a Red Bullt továbbra is nagyon nehéz megfogni. A Ferrari is gyors, viszont a Mercedes és az Aston Martin gyengélkedése a McLaren számára is jó esélyt adhat. Norris most pontosan ezt használta ki, és a Red Bullt is legyőzte, amire senki nem számított.

Várható volt, hogy Lando nagyon boldog lesz a volán mögött, és ordibálni fog a csapatrádióban. Így is lett, és erre örökre emlékezni fog, akárhány győzelme is legyen a jövőben, mert aligha fejezi be ennyinél. A Red Bull számára ideális megoldást jelenthetne Verstappen csapattársaként, amivel összeállhatna az F1 legerősebb duója.