hero image
dppi

Így örült Toto Wolff Hamilton magyar rajtelsőségének

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Wolff visszavágott Hornernek a tőlük elhozott mérnökök ügyében

FORMA-1

Bizarr tanáccsal látta el főnöke Imolában Norrist

FORMA-1

Így reagált Horner, amikor kiderült, ki áll Newey távozása mögött

FORMA-1

Videón Lewis Hamilton hihetetlen reakcióideje Imolából a startnál (videó)

Motorsport.hu
2023/07/23 10:11
Toto Wolff is nagyon boldog volt, hogy Lewis Hamilton megszerezte a rajtelsőséget a Magyar Nagydíjon.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Egy igazán izgalmas, látványos és fordulatokkal teli időmérő edzésen vagyunk túl a Forma-1-ben. A Magyar Nagydíj ismét hozta a kötelezőt, és sok minden történt a szombati napon, aminek joggal örülhettek a rajongók.

A legfontosabb, hogy a Magyar Nagydíj jövője minden eddiginél hosszabb távra lett bebiztosítva. Ez pedig igen komoly eredmény, és a következő években modernebb lesz a Hungaroring, mint azelőtt bármikor.

Az időmérő viszont nem úgy alakult, mint azt sokan várták. A Ferrarikban nem maradt erő, addig a Red Bull magához képest küszködött. Max Verstappen ezúttal lemaradt a pole-ról, még ha csak egy hajszálnyival is.

Miközben George Russell már a Q1-ben kiesett, ami miatt Toto Wolff nagyon dühös volt, Lewis Hamilton behúzta az első helyet. Erre idén még nem volt példa, így az örömteli pillanatok sem maradhattak el.

Wolff volt talán a legboldogabb, minden az arcára volt írva. Nem sokkal azelőtt igen dühös volt Russell gyors búcsúja miatt, majd nála boldogabb embert nem is lehetett volna találni a Hungaroringen.