hero image
dppi

Így segített Ricciardo Norrisnak mentális problémái felismerésében

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2023/01/01 09:14
Lando Norris részletesen is beszélt arról, hogy sokat küzdött a Forma-1 mentális kihívásaival, és hogy Daniel Ricciardo segítette ebben mind a pályán, mind azon kívül.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Lando Norris úgy érzi, sokat tanult a két év alatt, amíg a McLarennél Daniel Ricciardo csapattársa volt. A brit az ESPN-nek adott interjúban beszélt búcsúzó kollégájáról, aki azóta a Red Bullhoz szerződött harmadik pilótának.

„Megtiszteltetés volt, nagyon jól szórakoztunk. Ő az egyik legviccesebb és legkedvesebb srác a paddockban. Persze nem találkoztam még mindenkivel, szóval ez így egy kicsit elfogult, de azért ki merem jelenteni.”

Ricciardo egyike azoknak a versenyzőknek, akik többszörös futamgyőztesnek mondhatják magukat, ami Norrisnak még nem jött össze, hiába van már több dobogója is. Hozzátette: „Rengeteget tudtam tanulni Danieltől, a hozzáállását, a mentalitását, azt, ahogy a nehéz időszakokban is kitart és hisz magában.”

Norris szerint a Forma-1-ben való versenyzés mentális aspektusaival „sokat kellett küzdenie”, de Ricciardo hozzáállása segített neki boldogulni a pályán és azon túl is: „Ezzel elég sokat kellett küzdenem a Forma-1-be kerüléskor és ebben is sokat tanultam tőle az elmúlt két évben.”