hero image
dppi

Így tett csodát Fernando Alonso a Brazil Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

FORMA-1

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

FORMA-1

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

FORMA-1

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/09 15:55
Egy újabb extra videós anyagot hoztunk el számotokra, amit nemcsak Fernando Alonso rajongói fognak kedvelni.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Fernando Alonso egészen más szinten van, mint a többség, és nemcsak a Forma-1-ben. Hatalmas a potenciál a spanyolban, annak ellenére is, hogy már a 40-es éveiben jár, mintha csak most töltené be a 30-at.

Nem látni rajta azt, hogy lassulna, gyengülne, vagy bármi hasonló. Köszönhetően a kivételes képességeinek és annak, hogy fejben a legerősebb, még lehet benne pár erősebb esztendő a Forma-1-ben.

Ez nagyban függ attól is, hogy milyen autót kap, ugyanakkor jelenleg nagyon boldog, és ez határozza meg igazán a jövőjét. Az, amit a Brazil Nagydíjon bemutatott, még inkább jelzi, hogy komolyan gondolja.

Amikor valaki már a pályafutása vége felé közeledik, hajlamos kevésbé motiválnak lenni. Alonso esetében azonban erről szó sincs, és akkor is nagyon elégedett, ha dobogóra tud állni, mint legutóbb.

A Forma-1 hivatalos szerkesztő készítettek egy extra videós anyagot Alonso és Pérez nagy csatájáról, amit erre a linkre kattintva érhettek el. Hamarosan pedig jön a Las Vegas-i Nagydíj, ami remek show-nak ígérkezik.