hero image
dppi

Így tett csodát Fernando Alonso a Brazil Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2023/11/09 15:55
Egy újabb extra videós anyagot hoztunk el számotokra, amit nemcsak Fernando Alonso rajongói fognak kedvelni.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Fernando Alonso egészen más szinten van, mint a többség, és nemcsak a Forma-1-ben. Hatalmas a potenciál a spanyolban, annak ellenére is, hogy már a 40-es éveiben jár, mintha csak most töltené be a 30-at.

Nem látni rajta azt, hogy lassulna, gyengülne, vagy bármi hasonló. Köszönhetően a kivételes képességeinek és annak, hogy fejben a legerősebb, még lehet benne pár erősebb esztendő a Forma-1-ben.

Ez nagyban függ attól is, hogy milyen autót kap, ugyanakkor jelenleg nagyon boldog, és ez határozza meg igazán a jövőjét. Az, amit a Brazil Nagydíjon bemutatott, még inkább jelzi, hogy komolyan gondolja.

Amikor valaki már a pályafutása vége felé közeledik, hajlamos kevésbé motiválnak lenni. Alonso esetében azonban erről szó sincs, és akkor is nagyon elégedett, ha dobogóra tud állni, mint legutóbb.

A Forma-1 hivatalos szerkesztő készítettek egy extra videós anyagot Alonso és Pérez nagy csatájáról, amit erre a linkre kattintva érhettek el. Hamarosan pedig jön a Las Vegas-i Nagydíj, ami remek show-nak ígérkezik.