hero image
dppi

Így trükközött Carlos Sainz Jr. Luis Suarezzel a Miami Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2024/05/03 09:31
Luis Suarez enyhe túlzással kisétált a Miami Nagydíjra, miután az Inter Miami játékosa, többek között Lionel Messi mellett.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Elrajtolt a Miami Nagydíj a Forma-1-ben, és már csütörtökön nagy volt a sürgés-forgás a paddockban. Interjúkat adtak a versenyzők, programokon vettek részt, és természetesen találkoztak a szurkolókkal, Már az első napon is megjelent pár híresség, akik csak növelték a Miami Nagydíj fényét.

Suarez, a világhírű futballista is így tett, aki korábban mindent megnyert a Barcelonával, ahonnan furcsa körülmények között távozott, hiába lett legenda. Ez Messinek sem tetszett, aki nem mellesleg az egyik legjobb barátja. Közös tervük volt az MLS-be igazolni, és remekül érzik magukat a napsütötte Miamiban.

Jó pénzt is kapnak ezért, bár a szaúdi bajnokságban még többet kereshettek volna. Nincs okuk a panasza, és Saurez élvezte a csütörtöki F1-es napot, mialatt a Ferrari spanyol versenyzőjével trükközgetett, aki nagy rajongója a futballnak. Nem is ügyetlen, amivel Suarezt is meglephette, miközben felvételeket készítettek róluk.

Carlos is alig várja az Európa-bajnokságot, és bízik benne, hogy a spanyol visszatérhetnek a csúcsra, ahol egykor voltak. Látván a technikáját, egy kisebb klubnál biztosan meglepetést tudna okozni, de jobb, ha az F1-nél marad, amihez igazán ért, de még mindig nem tudni, hol folytatja tovább a pályafutását.