hero image
dppi

Így ünnepelt a nagymamájával Max Verstappen a Holland Nagydíjon

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/08/29 10:55
Nem lehetett kérdés, hogy a nagymama is ott lesz Max Verstappen hazai versenyhétvégéjén, amit azzal a lendülettel meg is nyert.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Max Verstappen családja egy igazi F1-es család, hiszen anno az apja, Jos Verstappen is bemutatkozhatott a királykategóriában. Nagyon hamar felülmúlta az édesapja eredményeit a fiatal rekorder, és nem mellesleg messze jobb versenyző is.

Jost is jó versenyzőnek tartották, de Max más szint, már most minden idők egyik legjobbjaként tartják számon. Nagyon kevés ilyen versenyző születik az évtizedek alatt, és a Red Bull hamar meglátta benne a potenciált.

Hamarosan igen közel kerül ahhoz a sorozathoz, amit Sebastian Vettel futott, aki négy egymás követő alkalommal lett bajnok a Red Bullal. Verstappen most tart háromnál, legalábbis nehéz elképzelni, hogy bárki veszélyes lehet rá a folytatásban.

A Holland Nagydíjat is behúzta, ami sorozatban a kilencedik győzelme volt. Soha ezelőtt nem futott ilyen sorozatot, mint most, joggal lehet büszke, és egyelőre semmi, illetve senki nem tudja megállítani.

Max folytatja a jó szokását, sorra nyeri meg a versenyeket, legutóbb a nagymamája is a helyszínen követte figyelemmel az eseményeket. Alább az örömteli pillanatok egy részét nézhetjük meg, közösen a nagyival.