hero image

„Illetlen” képet tett közzé Bottas a közösségi médiában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

FORMA-1

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

FORMA-1

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

FORMA-1

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/05/11 15:43
Az Alfa Romeo pilótája, Valtteri Bottas egy olyan képet tett ki az Instagram-oldalára, amelyen az látható, ahogyan meztelenül fürdőzik – nem ez az első hasonló eset...
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Valtteri Bottasnak egyelőre jól megy a versenyzés az idei szezonban, hiszen az Alfa Romeo pilótája a pontverseny nyolcadik helyét foglalja el, és Miamiban is csak a Red Bullok, a Ferrarik és a Mercedesek előzték meg – a hetedik pozícióban ért célba.

Szerdán viszont nem az eredményeivel, hanem azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy olyan képet töltött fel az Instagram-oldalára, amelyen az látható, ahogyan meztelenül fürdőzik a Colorado-folyóban.

Nem ez az első hasonló eset: a Netflix nagysikerű sorozatában, a Drive to Survive-ban a harmadik évad egyik részének középpontjában a finn pilóta áll, akinek akkor a csupasz fenekét láthattuk – ezt pedig Daniel Ricciardo szóvá is tette, mondván, nem tudja, hogyan érezzen a látottak kapcsán.

Az alábbi beágyazásban megtekinthető Bottas „illetlen” fényképe, megtekintését mindenkinek csak saját felelősségre ajánljuk – vagy inkább nem is ajánljuk.