hero image
dppi

Ilyen egy gyorskör a Ferrari 2023-as autójával Monzában

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

FORMA-1

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

FORMA-1

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

FORMA-1

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/09/01 21:03
Carlos Sainz Jr. volt a leggyorsabb a pénteki edzésnapon Monzában, aminek nagyon örültek a helyi szurkolók.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

A Ferrari megadta a módját az olasz hétvégének, totálisan más festéssel és ruházattal készültek, amik elnyerték a rajongók tetszését. Valóban pofás lett, viszont mindenki boldogabb lenne, ha a Ferrari inkább versenyképesebb tempót menne.

Idén sincs esélyük a bajnoki címre, bár tegyük hozzá, másoknak sem, mert a Red Bull olyan előny birtokában van, amit képtelenség ledolgozni. Max Verstappen esélyt sem ad a riválisoknak, és ha ezen a hétvégén is nyer, sorozatban tizedik alkalommal győz.

Erre igen komoly esélye van, és Monzában nyerni mindig nagyon különleges. Más kérdés, mit szólnak ehhez a Ferrari rajongói, mert minimum a dobogón akarják látni az egyik versenyzőjüket vasárnap.

Hamarosan kiderül, mekkora erre az esély, mindenesetre jót tett a reklámnak Sainz sikere péntek délután az FP2 alatt. Kevésen múlt, hogy most ne róla beszéljünk, mert minimálisan volt gyorsabb a McLarennél.

Természetesen megnézhetitek Sainz gyorskörét a Ferrarival, ami egész jó tempót ment. Érdekes látni, hogyan hajt a spanyol az idei géppel Monzában, amit erre a linkre kattintva nézhetitek meg a megszokott belsőkamerás felvétel kíséretében.