hero image
Charles Leclerc / X

Ilyen gyönyörű Leclerc barátnője, ő is ott van a Miami Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

FORMA-1

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

FORMA-1

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

FORMA-1

Vettel Ayrton Senna utolsó győztes F1-es autóját hajtotta meg, két zászlóval a kezében! (videó)

Motorsport.hu
2024/05/04 22:01
Több mint szerencsésnek mondhatja magát Charles Leclerc, hogy ilyen különleges barátnője van, akivel együtt élheti az életét.
Ajánlott Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

Charles Leclerc sok szempontból egy tökéletes pilóta, egy igazi sztár, aki fiatal, jóképű, divatos, nagyon jó versenyző, kiváló reklámarc, és nem mellesleg a Ferrarinak versenyez. Ez mondhatni egy verhetetlen kombináció, amit nem lehet felülmúlni, ráadásul tökéletesen beszélni az olasz nyelvet.

Ennél tökéletesebben már csak akkor passzolhatott volna a Ferrarihoz, ha olasznak születik. Így is a sajátjukként tekintenek rá, mintha csak családtagja lenne, ami részben így is van, és nem véletlen, hogy köré, és nem Sainz köré kezdték el építeni a Ferrarit, ami hamarosan Hamilton otthona lesz.

Charles kiváló adottságokkal rendelkezik, már most rendkívül sok pénzt keres, és nők ezrei rajonganak érte. Hiába, mert egy ideje foglalt a szíve, és egy olyan különleges szépség mellett éli az életét, hogy több mint hálás lehet Istennek. Egészséges, fiatal, gazdag, jóképű, a Ferrari versenyzője a Forma-1-ben, rajonganak érte, soroljuk még?

Nem egyedül utazott Miamiba Leclerc, vele tartott a barátnője is. Nem minden versenyző tesz így, egyrészt egyes barátnők, feleségek nem szeretnek szerepelni, másrészt ebben a pár napban 100%-os koncentrációt várnak el a csapatok. Leclercnek ez is megy, akkor is, ha ott van vele a barátnője a helyszínen.