Max Verstappen ezen a téren is sokat fejlődött, rendkívül higgadtan reagálta le a súlyos helyzetet, hiszen többek között azzal is tisztában van, hogy sok futam van még hátra.

Még mindig csak három futamon vagyunk túl a Forma-1-ben, így rengeteg versenyhétvége van hátra. Régen már valamivel több mint 10 futamnak is örültünk, most pedig ehhez képest kétszer annyi van, és a világ minden táján. Csak kapkodjuk a fejünket, hogy milyen helyszíneke kerülnek be a naptárba évről évre.

Egyes F1-es szereplőknek ez már sok(k), mások viszont még elbírnának párat, főleg a nézők közül. Számukra teljesen mindegy, mert telefonon keresztül is tudják figyelni az eseményeket, nem igazán befolyásolja az életüket. Ami most van, az már valóban túl sok lehet sok résztvevő számára, és nem kizárt, ennél is több lesz.

Emiatt egyes sztárok később hamarabb vonulhatnak vissza, mert ki lehet égni ebben is, hiába az F1-ről beszélünk, aminél nincs feljebb. Verstappen talán a sok futam miatt is reagált rendkívül higgadtan az Albert Parkban, miután nem sokkal a zöld jelzés után ki kellett állnia a versenyből, hiába volt a második helyen.

Kisebb dühöt sem lehetett érezni a hangján, amit hallani is fogtok az extra videós anyagban. Azzal is tisztában van, hogy a Red Bull még mindig a legjobb autó, és ha megnyeri a következő 5-6 futamot, valószínűleg eldönti a kérdést. Egyelőre azonban a kiesése miatt szoros a bajnokság, szorosabb, mint azt gondolhattuk.

Érdemes megnézni a felvételt, ahogyan szép lassan a jobb hátsó kerék körül terjedni kezd a tűz. Verstappen nem bízott abban, hogy ebből aznap lesz folytatás, pedig érdekes lett volna látni, mi történik, hol végez, ha a mezőny végéről megy tovább. Többet előzhetett volna, mint jó pár futamon összesen.

AJÁNLATOK A CÍMLAPRÓL